Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της ομάδας μας (Σεπτέμβριος 2008) θα υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις στη θεματολογία και φιλοσοφία της ιστοσελίδας μας.

1. Θα παρουσιάζονται τα νέα του συλλόγου μας , η αγωνιστική του δραστηριότητα καθώς και οι ατομικές δραστηριότητες και παρτίδες των αθλητών μας, ενώ θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις δραστηριότητες των νεαρών σκακιστών μας και την ενημέρωση των γονέων τους.

2. Δεν επιδιώκουμε να κουράζουμε τους αναγνώστες μας με ειδήσεις, Δελτία Τύπου , παρτίδες , αναλύσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε άλλα site , ελληνικά ή ξένα, και είναι εύκολα προσβάσιμα στον καθένα. Αντίθετα θέλουμε να λειτουργούμε συμπληρωματικά με τις άλλες ελληνικές ιστοσελίδες και να προσφέρουμε πάντα κάτι διαφορετικό και καινούριο στους αναγνώστες μας.

Ο κύριος χαρακτήρας του blog δεν είναι ειδησεογραφικός
αλλά τα θέματά του επικεντρώνονται σε πρωτότυπες αναλύσεις παρτίδων - ελληνικών και διεθνών - και σε πληροφορίες οι οποίες μπορεί να είναι χρηστικές και ενδιαφέρουσες σε σκακιστές κάθε δυναμικότητας. Έτσι θα περιοριστούν τα Δελτία Τύπου-Αναγγελίες Νέων τουρνουά που δεν έχουν άμεση σχέση με τις δραστηριότητες του συλλόγου μας έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση στη σελίδα μας. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη σκακιστική δραστηριότητα από το www.skakistiko.blogspot.com καθώς και από τις ιστοσελίδες των Σκακιστικών ενώσεων (www.essnachess.gr www.chessfed.gr κ.α.)

3. Η ενημέρωση του blog μας θα είναι τακτική οπότε αξίζει να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας.

4. Τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί σημαντικά η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των ελληνικών σκακιστικών ιστοσελίδων. Στην πρώτη σελίδα μας έχουμε τους συνδέσμους από όλες αυτές τις προσπάθειες (εάν μας έχει διαφύγει κάποιο site σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε) καθώς πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία μεταξύ των συλλόγων για την προβολή του έργου τους και γενικότερα του αθλήματός μας.

5. Επίσης θα δίνονται πληροφορίες για σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες στο Δήμο Άνοιξης.

6. Όλες οι δημοσιεύσεις μας είναι δεκτικές σχολιασμού. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας καθώς θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη σελίδα μας. Επίσης στο e-mail anoixichess@gmail.com μπορείτε να μας στείλετε τις προτάσεις σας για ανάρτηση μίας παρτίδας ή ενός σκακιστικού θέματος που σας εντυπωσίασε.


Ευχαριστούμε και πάλι για το αμείωτο ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα μας



Υ.Γ. Σε ότι αφορά τις αναλύσεις των παρτίδων ,όπου δεν αναφέρεται ο αναλυτής , αυτές προέρχονται από το διαχειριστή της σελίδας και σκακιστή της ομάδας Κ.Σκαπέρδα , συνήθως έχουν ελεγχθεί με τα ισχυρότερα σκακιστικά προγράμματα (Rybka,Fritz κα) ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν διασταυρωθεί με αναλύσεις ισχυρών GM. Φυσικά , αν και έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια να είναι όσο πιο αξιόπιστες οι αναλύσεις είναι βέβαιο ότι θα βρείτε σε αυτές ανακρίβειες και βελτιώσεις , τις οποίες παρακαλούμε να υποβάλετε στα σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: