Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΑΝΟΙΞΗ 3-3 , Εναντίον Καλλιθέας για τον 3ο γύρο

Άλλο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα έφερε η ομάδα μας για το πρωτάθλημα παίδων κάτω των 12. Έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την αντίστοιχη της Ελευσίνας (3-3). Για την ομάδα μας νίκες σημείωσαν οι Δημήτρης Τσίρος και Αντώνης Μουράτης, ηττήθηκε η Μάγδα Περιάλη ενώ ισοπαλία έφερε ο Χρήστος Κοκκινογένης. Η ομάδα μας είχε το προβάδισμα για τη νίκη με σαφές πλεονέκτημα από την αρχή στις σκακιέρες 1 και 3 αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι περισσότερο στις σκακιέρες αυτές από την ισοπαλία του Άγγελου Βακάλη στην 1η σκακιέρα. Έτσι , περιορίστηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Όλοι οι σκακιστές μας παρουσιάζονται βελτιωμένοι από παιχνίδι σε παιχνίδι και δείχνουν ικανοί για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τη επόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου η ομάδα μας δίνει πολύ κρίσιμο αγώνα στην έδρα της με τον ιστορικό ΣΟ Καλλιθέας. Πιθανή νίκη θα δώσει σοβαρές πιθανότητες στην Άνοιξη για την κατάληψη μίας από τις 8 προνομιούχες θέσεις.

Χωρίς εκπλήξεις οι υπολοιποι αγώνες του πρωταθλήματος: Οι δύο κατά τεκμήριο ισχυρότερες ομάδες , ΦΟΝ και Φυσιολάτρης συνέχισαν με νίκες , και θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο Εστία και Αιγάλεω αντίστοιχα (οι δύο αγωνες θα αναβληθούν για την επόμενη Πέμπτη όμως καθών συμπίπτουν αγωνιστικά με την τελική φάση του Μικτού Νεανικού).
Η Ανάπτυξη Μεταμόρφωσης είναι η πέμπτη ομάδα με 2/2 και θα αντιμετωπίσει την Ελευσίνα.

Στατιστικά Παικτών Άνοιξης στο Κ12:

Μουράτης Αντώνης 2/2
Βακάλης Άγγελος 1.5/2
Τσίρος Δημήτρης 1/2
Τσίρος Φραγκίσκος 1/2
Κοκκινογένης Χρ. 0.5/2
Περιάλη Μάγδα 0/1

Δεν υπάρχουν σχόλια: