Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ξεκινούν Κύπελλο και Νεανικά Πρωταθλήματα!

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2009 , η Σκακιστική Άνοιξη δήλωσε και θα συμμετέχει σε τρεις ακόμη διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ , οι οποίες ξεκινούν την προσεχή Κυριακή:

Η Σκακιστική Άνοιξη θα συμμετέχει στο Κύπελλο Αττικής ως μία από τις ισχυρότερες ομάδες διοργάνωσης (άλλωστε τερμάτισε 1η και 3η τις χρονιές 2007,2008). Ο συναγωνισμός για τη διάκριση θα είναι έντονος καθώς -εκτός των άλλων δυνατών ομάδων-θα συμμετέχει μετά από 3 χρόνια και η ομάδα της ΑΕΚ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος έχουμε και αριθμό συμμετοχών-ρεκόρ με 73 ομάδες από όλες τις κατηγορίες!

Η Άνοιξη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της εντός έδρας με τον Πειραικό ΟΣ σε ένα από τα πιο δυνατά ματς του 1ου γύρου ( ΣΟ Αιγάλεω -Πανιώνιος ΓΣΣ το ζευγάρι που ξεχωρίζει από τις άλλες αναμετρήσεις)

Συμμετοχή θα έχει η ομάδα μας και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (Πιό γνωστό ως Μικτό Νεανικό , με τη συμμετοχή 6 σκακιστών στη σύνθεση) όπου θα συμμετέχουν συνολικά 20 ομάδες με κύριο στόχο να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες οι παίκτες μας που θα αγωνιστούν.

Στον πρώτο γύρο (Κυριακή 22/3) η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σπουδαίες εμπειρίες καθώς αναμετράται εκτός έδρας (Θράκης 18 και Μεθώνης , Νέο Ηράκλειο) με τον περυσινό πρωταθλητή ΦΟΝ Ηρακλείου.

Εκτός έδρας αναμετράται και η ομάδα του Κυπέλλου Κάτω των 12 Ετών (4 σκακιστές) με αντίπαλο το ΚΕΟ. (Μιχαήλ Βόδα 28,Αθήνα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που αναμετρώμαστε με τους παραπάνω αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: