Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΔΗ.ΚΕ.Π. Ανω Λιοσίων - Σκακιστική Άνοιξη 4 - 8

Με νίκη συνέχισε στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής η ομάδα μας! Η Σκακιστική Άνοιξη στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της επιβλήθηκε του ΔΗ.ΚΕ.Π. στα Άνω Λιόσια με σκορ 8-4. Οι νεαροί σκακιστές μας έδωσαν και πάλι σημαντικό προβάδισμα στο σκορ με τις νίκες τους ( νίκησαν η Έλλη , ο Άγγελος , ο Παναγιώτης και ο Γιώργος). ενω επιμέρους σκορ 4-2 φέραμε και στις πρώτες έξι σκακιέρες με τις νίκες του Βαγγέλη  , του Κωστή και της Υβόννης. και τις ισοπαλίες του Φραγκίσκου και του Χρήστου. Μια στιγμιαία απροσεξία ήταν αρκετή για να χαθεί ένας βέβαιος πόντος στη σκακιέρα του Σωτήρη ενώ χωρίς θετικό αποτέλεσμα τελείωσαν και οι παρτίδες του Χρήστου και της Λένας.

Στις άλλες αναμετρήσεις , δύο νίκες σε δύο αγώνες έχουν και η Ελευσίνα (που επικράτησε του Α.Ο. Κηφισιάς με 7.5-4.5) με τον Δία Πετρούπολης ο οποίος κέρδισε οριακά τους Τρείς Αστέρες.(6.5-5.5) Η Εστία Νέας Σμύρνης κέρδισε στον Παπάγο την Αίγλη με 7-5 ενώ το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η Δεξαμενή Μεταμορφωσης με 11-0.5 επί του ΣΟ Πετρούπολης.

Η βαθμολογία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές:

1. ΣΜΣ Ελευσίνας 4  - 17
-  Σκακιστική Άνοιξη 4 - 16.5
- ΔΙΑΣ Πετρούπολης 4 - 13.5
4. Εστία Νέας Σμύρνης 3 - 13
5. ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης 2 - 15.5
-. ΑΠΟ Αίγλη Παπάγου 2 - 12
7. ΑΟ Τρείς Αστέρες 1 - 11.5
8. ΑΟ Κηφισιάς 0 - 9.5
- ΔΗΚΕΠ Ανω Λιοσίων 0 - 9
- ΣΟ Πετρούπολης 0 - 3

Στον επόμενο γύρο έχουμε  σημαντικές αναμετρήσεις για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος: Η Άνοιξη αγωνίζεται εντός έδρας με τον Δία Πετρούπολης ενω οι άλλες δύο αήττητες ομάδες Ελευσίνα και Εστία θα αναμετρηθούν στην Νέα Σμύρνη.

Στον Π.Ο. Α' Εθνικής, την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν το Αιγάλεω και ο Ασπρόπυργος. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον επόμενο γύρο και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αποκτήσει αποφασιστικό προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση.

Στη Γ' Εθνική το 2/2 έκαναν ο ΣΟ Χαλανδρίου και ο ΣΟ Κορυδαλλού ενώ στην  Α' Τοπική προελαύνουν ο Κοτινος Χολαργού  η Σ.Ε. Ηρακλείου(Α' ¨Ομιλος) και ο ΣΟ "Θωμάς Γεωργίου"(Β' Όμιλος) πετυχαίνοντας μάλιστα εντυπωσιακές νίκες επί των αντιπάλων τους.

Απρόβλεπτο το Πρωτάθλημα της Β' Τοπικής , με τη συμμετοχή 29 ομάδων (αριθμός ρεκόρ!). Οι εννέα αγωνιστικές θα βοηθήσουν ώστε να προβιβαστούν οι τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: