Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Άνοιξη - Δίας Πετρούπολης 4.5-7.5

Εντός έδρας ήττα υπέστη η ομάδα μας για τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής. Το ματς δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για την Άνοιξη καθώς χάσαμε τρεις παρτίδες όπου είχαμε αποφασιστικό πλεονέκτημα ενώ σε άλλες δύο σκακιέρες χάθηκαν καθαρές ευκαιρίες νίκης. 

Τις νίκες τις ομάδας μας πέτυχαν η Έλλη , ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης , οι οποίοι διατήρησαν το απόλυτο  των νικών με την ομάδα , ισοπαλίες έφεραν ο Χρήστος Γκορίτσας , ο Γιώργος Τσίχλης και ο Άγγελος ενώ ηττήθηκαν ο Σωτήρης , ο Φραγκίσκος , η Υβόννη ,η Χριστίνα ,ο Χρήστος Κοκκινογένης και ο Γιώργος Χουχουλής.   Για την ιστορία ,τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Έτσι ο Δίας Πετρούπολης και η Ελευσίνα (που επικράτησε της Εστίας Νέας Σμύρνης με 7-5)  προηγούνται στη βαθμολογία με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με την Σκακιστικη΄Άνοιξη να βρίσκεται με μία νίκη λιγότερη στην τρίτη θέση. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν ο Α.Ο. Κηφισιάς -κέρδισε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 7-5 και ο Α.Ο. Τρεις Αστέρες με 6.5.-5.5 επί της Αίγλης Παπάγου. Δεν αγωνίστηκε αυτή την Κυριακή το ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων καθώς η ομάδα του Σ.Ο. Πετρούπολης μετά το τραγικό δυστύχημα του αθλητή της Μιχάλη Τριβιζά αποσύρθηκε από το Πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας δεν αγωνίζεται ενώ στις 13/2 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: