Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σκακιστική Άνοιξη - ΣΟ Πετρούπολης 5.5-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας την Κυριακή , όπου επικράτησε με σκορ 5.5-0 της αντίστοιχης της Πετρούπολης! Τις νίκες της ομάδας πέτυχαν οι Γιώργος Χριστόπουλος , Χρήστος Κοκκινογένης , Έλλη Βαλή και Λένα Πετροπούλου  , νίκη χωρίς αγώνα είχαμε στην τέταρτη σκακιέρα ενώ ισοπαλία έφερε , μετά απο περιπετειώδη παρτίδα, ο Γιώργος Χουχουλής.  Ένα γύρο πριν την ολοκλήρωση του  πρωταθλήματος βρισκόμαστε στην 15η θέση από 33 ομάδες και με ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή 30/10 η ομάδα μπορει να αναρριχηθεί και άλλο στη βαθμολογία.

Σε ότι αφορά τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ,η Π.Σ. Περιστερίου είναι η μόνη ομάδα με 5/5 νίκες και είναι πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Με 4 νίκες και μία ήττα ακολουθούν πέντε ομάδες- Φυσιολάτης Νίκαιας , ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας , Πειραϊκός , ΕΕΣ Κορυδαλλού και ΓΣ Ασπροπύργου- οι οποίες θα δώσουν μάχη για την κατάληψη της 2ης και 3ης θέσης (και πιθανότατα και της 4ης) που δίνουν πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 YΓ.  Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα αγωνιστούμε στην Καλλιθέα (Λυκούργου 50) με τον ΣΟ Καλλιθέας. Οι σκακιστές μας θα κερδίσουν μία επιπλέον ώρα ύπνου (ή προετοιμασίας για τον αγώνα!) καθώς το Σάββατο έχουμε την χειμερινή αλλαγή ώρας.



Αναλυτικά η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ΕΔΩ

Οι επόμενες διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ στις οποίες θα συμμετέχει η Σκακιστική Άνοιξη ξεκινούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και είναι το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" - Α΄ Όμιλος και το Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής (ηλικίες έως 16 ετών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: