Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μεταγραφές 2012


Μεγαλώνει η παρέα της ομάδας μας καθώς η Σκακιστική Άνοιξη προχώρησε σε δέκα μεταγραφές για τη νέα χρονιά (Πέντε με ελεύθερη μεταγραφή και πέντε με υποσχετική) - Το σύνολο των μεταγραφών έχει εγκριθεί και θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα της ΕΣΟ στις προσεχείς ημέρες:

Οι μεταγραφές της Άνοιξης είναι:

-Η ελεύθερη πλέον μεταγραφή του Παναγιώτη Ζέππου ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα μας με υποσχετική από τον ΠΑΣ Ιάσων Μεσσήνης και η ανανέωση της υποσχετικής της Υβόννης Μανωλαράκη από τον ΣΟ Ηρακλείου δύο σκακιστών που έχουν ήδη βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα στους στόχους της.

-Η ελεύθερη μεταγραφή των Στέφανου Βλάχου και Μαρίσας Βλάχου από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας , του Νίκου Καραμέτου από τον ΑΟ Διονύσου και του Γεώργιου Σκόκου από τον ΣΟ Χαλανδρίου.

-Οι μεταγραφές με υποσχετική μεταγραφή των Τερζιδάκη Αλεξάνδρας (απο ΣΜΣ Ελευσίνας) Χατζούδη Γεράσιμου (από Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας) , Κορνιώτη Φίλιππου (από ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου) και Τόλια Αθανάσιου (από ΦΟΝ Ηρακλείου-Επικοινωνία).

Σε αυτές μπορούμε να προσθέσουμε την εσωτερική μεταγραφή της Yelena Dembo η οποία έχει δικαίωμα πλέον να αγωνίζεται για τη Σκακιστική Άνοιξη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς το σωματείο μας ανήκει στην Α' Εθνική από το 2012.

Παράλληλα η Σκακιστική Άνοιξη παραχώρησε με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους τους

Κοκόση Δανάη  στον ΣΑΚ "Αργοναύτη" Κορινθίας (φέτος αγωνίστηκε με την ΠΣ Περιστερίου)
Λογοθέτη Σωτήρη στον ΣΜΣ Ελευσίνας
Παντελίδη Γιάννη στην Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: