Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ένα Σαββατοκύριακο , δύο τίτλοι!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο αγωνιστικό ΣαββατοΚύριακο του 2011 για την Άνοιξη!!


Το Σάββατο 17/12 η Σκακιστική Άνοιξη κατέλαβε την πρώτη θέση στην Αττική στο ομαδικό πρωτάθλημα ράπιντ το οποίο διοργάνωσε ο ΕΟΣ Αχαρνών και η ΕΣΣΝΑ. Επειδή η ιστορία γράφει τους παρόντες και μόνο από αυτούς, 2η ήταν η ομάδα του ΑΟ Πεύκης , 3η η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου( που αγωνίστηκε με την πιο νεανική ομάδα!) , 4η ο ΕΟΣ Αχαρνών , 5η ο ΕΕΦΑΣ Βριλησσίων και 6η η ομάδα του Π.Σ. Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα μας σημείωσε 4 νίκες και μία ισοπαλία.  Πλήρη αποτελέσματα ΕΔΩ

Την Κυριακή 18/12 , μετά από ένα συναρπαστικό ματς με αρκετές ανατροπές(υπέρ μας!) ,η Σκακιστική Άνοιξη επικράτησε τελικά εκτός έδρας της αξιόμαχης ομάδας ΣΜΑΟ Καισαριανής με σκορ 2.5-3.5.  Τις νίκες της ομάδας πέτυχαν οι Κωστής Σκαπέρδας και Υβόννη Μανωλαράκη  ,ηττήθηκε ο Χρήστος Γκορίτσας από τον πρώην συμπαίκτη μας Νίκο Παναγόπουλο ενώ ισοπαλίες έφεραν οι Γιώργος Τσίχλης ,Βαγγέλης Κωστόπουλος και Γιάννης Παντελίδης. Έτσι η ομάδα μας , μετά την ήττα στον 1ο γύρο σημείωσε 6σερί νίκες(η μία άνευ αγώνος) και ανέτρεψε τα αρχικά δεδομένα. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:

Χρήστος Γκορίτσας 4/6 , Γιώργος Τσίχλης  1.5/3 ,  Βαγγέλης  Κωστόπουλος 4/5 , Κωστής Σκαπέρδας 5.5/6 , Γιάννης Παντελίδης 2.5/4 ,  Υβόννη Μανωλαράκη  3/4 , Παναγιώτης Ζέππος 1/1 , Ιωάννου Αντώνης 0/1 και η Έλλη Δέδε που μέσα από την ομάδα έδωσε τους τεσσερις πρώτους επίσημους αγώνες της.

Έτσι , μαζί με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής το 2011 , η Άνοιξη για πρώτη φορά κατέκτησε τρεις ομαδικούς τίτλους σε μία χρονιά! (Στην Αττική από τα συνολικά 19 ομαδικά πρωταθλήματα-κύπελλα της ΕΣΣΝΑ(!!!)+το Πρωτ. Ελλάδος+Παίδων-Κορασίδων(ΕΣΟ)  κατέκτησαν επίσης η Πνευματική Στέγη Περιστερίου 6 , ο Φυσιολάτρης Νίκαιας 3 και άλλες εννιά ομάδες από ένα τίτλο)

Ας ελπίσουμε η ομάδα μας να διατηρήσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και στο πολύ κρίσιμο πρωτάθλημα του ΠΟΑ 2012 που έπεται!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: