Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει με νίκες η Άνοιξη!

Συνεχίζει την καλή πορεία της η Σκακιστική Άνοιξη , τόσο στην Α' Εθνική , όσο στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας! Για τον ΠΟΑ , η ομάδα μας επικράτησε δύσκολα με σκορ 5.5-4.5 εκτός έδρας του Πανελληνίου. Νίκες με τα Λευκά πέτυχαν οι Φραγκίσκος Σιγάλας (επί της Ι.Μάκκα) Βαγγέλης Κωστόπουλος (επι Ευθυμιάτου) , Έλλη Βαλή και Φίλιππος Κορνιώτης , με τα Μαύρα ο Γεράσιμος Χατζούδης ενώ ισοπαλία έφερε με τα μαύρα η Υβόνη Μανωλαράκη. Ήττες για Χρήστο Γκορίτσα , Κωστή Σκαπέρδα , Μαρίσα Βλάχου και Σπύρο Σιδέρη.

Στα άλλα αποτελέσματα είχαμε ΣΑΣ Κορωπίου-Ελευσίνα 6-4 , ΣΟ Καλλιθέας-Αιγάλεω 5-5 και ΑΣ Παπάγου-Ζήνωνας 4.5-5.5 , ρεπό είχε η Ηλιούπολη. Και πάλι όλα τα ματς κρίθηκαν στη μία ή δύο νίκες διαφορά προμηνύοντας ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Στον τρίτο γύρο η Σκακιστική Άνοιξη θα δώσει "ντέρμπυ πρωτοπόρων" με το Κορωπί στην έδρα της καθώς οι δύο ομάδες είναι οι μόνες με 2/2 νίκες(4β). Ακολουθεί ο Ζήνων Γλυφάδας με 3β ,Ελευσίνα 2β , Ηλιούπολη,Καλλιθέα,Αιγάλεω 1β , Πανελλήνιος και ΑΣ Παπάγου χωρίς βαθμό.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας Β' , η νεανική ομάδα μας πραγματοποίησε νέα καλή εμφάνιση και επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 4-2! Νίκησαν οι Γιώργος Τσίχλης , Χρήστος Κοκκινογένης ,Γιώργος Χριστόπουλος και Γιώργος Χουχουλής , ήττες για τους Στέφανο Βλάχο και Σταύρο Ανδριόπουλο. Και σε αυτή τη διοργάνωση προηγούμαστε στη βαθμολογία με 2/2 νίκες.






Δεν υπάρχουν σχόλια: