Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με νίκες!

Μετά τον τρίτο γύρο (20/5) όπου δεν υπήρξε επίσημη αγωνιστική δράση για τις ομάδες μας (οι αντίπαλες ομάδες δεν προσήλθαν στην Άνοιξη) , σήμερα Κυριακή 27/5 επικράτησαμε εντός της σκακιέρας του ΣΟ Κορυδαλλού Β' με 2.5-1.5 (στο Παίδων) και  του ΦΟΝ Ηρακλείου με 2.0-1.5 (στο Παμπαίδων)

Στις ηλικίες έως 10 ετών νίκες πετύχαμε στην 1η σκακιέρα με τη Δέσποινα Κωστελίδου και στην 3η χωρίς αγώνα με το Δημήτρη Δημητρίου.  Η ομάδα έχει 5βαθμούς και βρίσκεται στη μέση περίπου της βαθμολογίας.

Στο Κύπελλο έως 14ετών νίκησε η Μαρίσα Βλάχου στην 4η σκακιέρα ενώ ισοπαλίες έφεραν ο Φίλιππος Κορνιώτης , ο Σπύρος Σιδέρης και ο Γιώργος Χουχουλής. Η ομάδα βρίσκεται με 7βαθμούς ισόβαθμη στην 4η θέση (Προηγούνται με 4/4 νίκες ΠΣ Περιστερίου, ΣΟ Αιγάλεω και Επικοινωνία Ηρακλείου)  και ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα στον 5ο και τελευταίο γύρο την Κυριακή 3 Ιουνίου για ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Τέλος ανακοινώθηκε ο τόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Α' Εθνικής 30/6-5/7 που θα είναι τελικά το Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο στην Πάτρα ενώ αναμένεται από την ομοσπονδία η συμπληρωματική προκήρυξη με τους όρους διεξαγωγής των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: