Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητές Αττικής και στο Rapid!

Μετά την κατάκτηση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Blitz Αττικής 2012 το προηγούμενο Σάββατο, η Σκακιστική Άνοιξη κατέκτησε το Σάββατο 1/12/2012 και το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Rapid! Αγωνίστηκαν οι Χρήστος Γκορίτσας, Φραγκίσκος Σιγάλας, Κωστής Σκαπέρδας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Υβόννη Μανωλαράκη και Αλεξάνδρα Τερζιδάκη. Η ομάδα μας αντιμετώπισε κατά σειρά το Σ.Α.Σ. Κορωπίου (ισοπαλία), τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης (νίκη), το Σ.Ο. Χαλανδρίου (νίκη), το Σ.Ο. Αμπελοκήπων (νίκη) και το Α.Π.Ο. «Κότινος» Χολαργού (νίκη). Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και δεύτερη ομάδα του σωματείου μας αποτελούμενη από νέους παίκτες (Φίλιππος Κορνιώτης 13, Χρήστος Κοκκινογένης 15,Γιώργος Χριστόπουλος 16, Σπύρος Σιδέρης 12 Γιώργος Χουχουλής 12,Στέλιος Μανδάλακας 18ετών), οι οποίοι στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι σε εμπειρότερους αντιπάλους. 

Το Πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της ομάδας μας: Είναι ενδεικτικό ότι οι 25  σκακιστές είχαν πάνω από 1900 Ελληνικό Έλο , 46 πάνω από 1700 και 71/94 πάνω από 1500!    


Τελική Βαθμολογία-Στατιστικά

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τη σελίδα της Σκακιστικής Άνοιξης στο facebook η οποία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο Τα μέλη μας που θέλουν να βοηθήσουν σε ιδέες για την ανάπτυξή της μπορούν να απευθυνθούν στο mail scapcostis2004@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: